Be like Diederik

Be like Diederik
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Er schoot zo ontzettend veel door mijn hoofd. Ik wilde iedereen oproepen The Social Dilemma te kijken op Netflix. Ik wilde het interview delen van John Oliver met Monica Lewinsky over public shaming. Beiden zijn relevant voor de actie #ikdoenietmeermee, voor je manier van denken en de publieke reacties die het losmaakt. Maar na Jinek kon ik alleen maar denken: be like Diederik. Ga het gesprek met elkaar aan, noem elkaar niet dom, toon interesse en wees een beetje mild. Volgens mij is dat de enige menselijke oplossing waarmee je het allesbepalende algoritme van social media doorbreekt, je kennis verrijkt en je denkvermogen overstijgt.

#belikediederik

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

© Schrijver met een missie