Communicatie
advies

Met een scherpe focus op jouw doelgroep denk ik kritisch mee over jouw positionering en geef ik helder communicatieadvies. 

Geen mooie praatjes en beloofde landen, maar handvaten en focus op de lange termijn.

Contentstrategie
Social media
Nieuwsbrieven

Creatieve
concepten

Roze olifant. Zie je hem gelijk voor je? Niet zo vreemd, de mens is visueel ingesteld.

Met een frisse blik, creatieve inslag en de focus op jouw publiek, denk ik mee over het verwoorden en visualiseren van jouw verhaal.

Rake
teksten

Schrijven doe ik het allerliefste. Mijn missie:

  • De kern en essentie vangen in een verhaal
  • De juiste snaar raken
  • De lezer enthousiasmeren en activeren

Door mijn achtergrond in online marketing, social media campagnes en een Nima e-marketing diploma ben ik gefocust op conversies en wil ik afhaakmomenten voorkomen en drempels verlagen.

Workshops

Ik geef graag praktische workshops waarbij schrijven de basis is. Als je verhaal goed op papier staat, volgt de rest van de communicatie. Denk aan een contentkalender, mini-campagne, terugkerende rubrieken en tips&trucs om je bereik organisch te vergroten.

De workshops geef ik op maat. Mijn missie is de deelnemers enthousiasmeren en het plezier overbrengen van een goed verhaal verwoorden en visualiseren.

Reviews

Renée Teuwsen
Renée TeuwsenLeerkracht CSG De Waard
Lees verder
In oktober 2019 heb ik bij Marieke de cursus creatief schrijven op social media gevolgd. Met veel plezier kijk ik er op terug. De opdrachten die ze geeft zijn direct toepasbaar in de praktijk, iets wat heel prettig is. De tijd die je investeert is direct inzetbaar. De opdrachten zetten aan tot omdenken. Heerlijk om uit een denkcircel te mogen gaan stappen, dat geeft nieuwe energie en kijk op een onderwerp. Marieke begeleidt prettig en legt fijn uit. Ook door het delen van haar eigen ervaringen, maakt dat de sfeer heel prettig is. Na de cursus heb ik samen met een andere collega nog veel contact gehouden en proberen we de lesstof op onze social media toe te passen. Als de mogelijkheid zich voor zou doen, zou ik graag weer een cursus bij Marieke volgen.
André Manning
André ManningDirecteur Logeion
Lees verder
"Marieke heeft ons op een hele goede manier geholpen met het verbeteren en eigentijdser maken van de communicatie naar onze leden. In twee boeiende workshops liet ze ons zien hoe taal een verschil kan maken. Daar plukken we nog iedere dag de vruchten van. En dat is iets wat niet alleen ik zie, maar nog veel belangrijker: ook onze leden. Regelmatig krijgen we nog positieve feedback over de andere manier van communiceren. In haar manier van werken was Marieke doortastend en oplossingsgericht; een hele mooie combinatie."
Previous
Next

Koffie?

Benieuwd of ik je verder kan helpen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

© Schrijver met een missie