Promotioneel artikel Illy

Instagram_Illy_schrijver_met_een_Missie_Marieke_Schouten

Van Illy kreeg ik letterlijk carte blanche: twee blanco pagina’s, een briefing en een interviewkandidaat. Gewapend met mijn iPhone reisde ik af naar een restaurant in Best, vlakbij Eindhoven. Mijn grootste uitdaging: Hoe verwerk je het verhaal van Illy in het verhaal van een restaurant in een promotioneel artikel én hoe zorg je ervoor dat het vooral een leuk, lekker leesbaar artikel wordt? Met drie petten op interviewde ik de eigenaresse. Haar passie bleek het antwoord te zijn op de tekstuele uitdaging: gastvrijheid! Want die begint met een kopje koffie. Daar kreeg ik er meer dan één van. Alle variaties schoven voorbij terwijl ik mijn schoenen uittrok, op de stoel ging staan en mijn armen boven de tafel uitstrekte om het perfecte plaatje te schieten. Klik op onderstaande afbeelding voor een leesbaar PDF-bestand.

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

© Schrijver met een missie